Is het niet frustrerend?

Iedere keer dat je begint met een dieet of afslankmethode je eerst even afvalt en daarna weer aankomt… iets wat we ook wel het jojo-effect noemen. Of nog erger, je valt helemaal niet af!

Uit onderzoek blijkt zelfs dat 1 op de 3 mensen aankomt van een dieet, in plaats van afvalt.

Eén van de belangrijkste redenen is dat bijna alle diëten niet vol te houden zijn door een saai en eentonig eetpatroon, en ellenlange regels en beperkingen.

Vandaag wordt de dag dat je deze waardeloze diëten voorgoed achter je laat en al je overtollig (buik)vet gaat verslaan.

bgd-2_n

Voorgoed afrekenen met Overtollig Buikvet?

Wil jij ook het volgende zien als je in de spiegel kijkt:

 • Een strakke en platte buik…
 • Een gladde huid…
 • Een gezonde en energieke uitstraling…
 • Een gevoel van trots!

Dit is allemaal mogelijk en zonder dat het je veel geld, tijd of moeite kost. Het geheim is een leuk dieet dat ook nog eens makkelijk vol te houden is… en waarbij je je niet hoeft te ontzeggen van je favoriete voedsel…

Een Leuk Dieet… Bestaat Zoiets? 

Ik snap dat jij al dat diëten en die afslankmethodes wel een beetje zat bent onderhand…

Iedere keer moet je je maar weer houden aan een aantal (strenge) regels, zonder dat je überhaupt weet of het resultaat oplevert. 

In plaats van te kiezen uit een hele rij heerlijke recepten, heb jij kopzorgen over wat je nou eigenlijk mag eten. Het vervelende is ook dat je zoveel voedingsmiddelen niet mag eten, dat je er compleet ontmoedigd van wordt.

Jij wilt gewoon dat slanke sexy lichaam krijgen, zonder flauw of smakeloos voedsel te hoeven eten. Jij wilt iets wat ook makkelijk vol te houden is en zonder terugval…

Als dit een herkenbare situatie voor je is, heb ik de meest geschikte oplossing voor je die je in tijden zult tegenkomen op internet.

DE Snelste, Makkelijkste & Lekkerste Oplossing

Door simpel te bereiden recepten met de juiste ingrediënten, is snel en blijvend resultaat makkelijk te behalen.

Bij de standaard diëten gaan mensen al snel jojoën. Dit begint meestal na een aantal weken. De reden hiervoor is meestal dat het dieet zo streng is dat het amper vol te houden is.

Consequentie is dat je even snel wat kilo’s verliest in een paar weken, maar je daarna opeens volledig vol gaat proppen met voedsel waar je al die weken zo hard naar verlangde.

Alle moeite en tijd die je erin had geïnvesteerd, is dan voor niets geweest!

Mijn aanpak met de Afslank Receptenbijbel is geheel anders. Het is een vernieuwde aanpak die zeer gemakkelijk is vol te houden. Het jojo-effect komt dan ook niet voor.

Om dit ook echt aan te tonen, heb ik een tijd geleden een grondig onderzoek gedaan. Uiteindelijk waren dit de resultaten van de enquête:

Grafiek

DE AFSLANK RECEPTENBIJBEL

Mijn Recepten Boek/Ebook Heb Ik De “Afslank Receptenbijbel” Genoemd:
Meer dan 140 Overheerlijke Recepten Voor Snelle Vetverbranding Met Blijvend Resultaat

Wat Je Kunt Verwachten

Een Aantal Punten Die Je Zult Vinden In Mijn Receptenboek

Meer dan 140 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)

Waarom de meeste diëten mislukken en waarom mijn methode wel zorgt voor blijvend resultaat

De 4 pilaren om meerdere kilo's per week te verliezen (pilaar #3 zien mensen vaak over het hoofd)

6 verschillende categorieën van lekkere recepten, met onder meer kipgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, salades, sauzen, dressings, desserts en meer

13 principes voor een blijvend slank lichaam en een gezonde leefstijl

Tijdbesparende kant-en-klare dag- en weekmenu's + boodschappentips

Welke vervangende producten je kunt gebruiken bij bekende allergieën

Welke voedingsmiddelen je beter kunt voorkomen als je succesvol gewicht wil verliezen

En nog veel en veel meer...

bgd-5

2650+ Tevreden klanten Zijn Al Afgevallen

 • "Mijn man en ik zijn 4 kilo afgevallen in de eerste twee weken met je recepten. Ik heb weer veerkracht in het leven!"

  Sophie

 • "Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed."

  Een paar dagen geleden heb ik je receptenbijbel gekocht. Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed. De eerste paar kilo's zijn er ondertussen al af.

  Annelot

 • "Mijn vrouw was verrast door mijn kookkunsten..."

  Beste Oscar,

  Je afslank recepten zijn toppi! Mijn vrouw was verrast door mijn kookkunsten, het is heerlijk om haar te zien genieten en we beiden afvallen. Na 9 dagen hadden we er beide al 2 kilo's af.

  Bernhard

 • "4 weken bezig en 7,8 kilo kwijt"

  "4 weken bezig en 7,8 kilo kwijt. Voel me beter dan eerst. Er is meer balans in mijn lichaam, minder trek. Recepten zijn lekker dus gewoon gezonde lifestyle en geen saai dieet."

  Yorien

 • "Jouw boek is het eerst dieet wat ik heb kunnen volhouden."

  "Ik zou je nog laten weten wat ik vind van je boek. Zoals je weet heb ik jarenlang last gehad van overgewicht en dat belemmerde mij gewoon heel erg in mijn bewegingen en dus bijvoorbeeld in mijn contacten met m'n kleinkinderen.

  Als het warm was in de zomer durfde ik gewoon niet de tuin uit met ze. M'n gewicht schommelde ook heel erg en ik kon geen dieet volhouden. Jouw boek is het eerste dieet wat ik heb kunnen volhouden. Het is ook heel duidelijk geschreven, het is heel helder voor mij. Ik ben er heel erg blij mee en wil je daar graag voor bedanken!"

  Astrid (60 jaar)

 • "Daarom was een boek waarbij ik lekkere dingen kon blijven eten voor mij de ideale oplossing. Het was weer een keer wat anders."

  "Hoi Oscar, ik ben van het veel te hoge gewicht van 96 kilo naar 76 kilo gegaan dus natuurlijk wil ik mijn ervaring daarover met jou delen.

  Voor mij is het altijd het moeilijkst om de eerste stap te zetten. Het idee dat ik geen lekkere dingen meer mag eten, maar dankzij jou boek kwam ik er dus achter dat dat dus nog wel kan. Dat is een nieuwe ervaring voor mij, totaal iets anders en daardoor is het mij denk ik ook gelukt. Ik was ook blij dat de recepten ook niet te ingewikkeld waren want ik ben zeker geen masterchef. Super! Dankjewel!"

  Willem (55 jaar)

 • "De complimentjes van mijn vriendinnen over mijn eten vond ik ook erg leuk!"

  "Hey Oscar!

  Nou, ik heb natuurlijk zelf niet de ervaring voor het afvallen van 100 naar 50 kilo, maar ik vind het wel belangrijk om fit en slank te blijven zonder dat ik daar al te veel voor hoef te doen. En mijn vrienden hadden trouwens complimenten over het boek en de recepten dus hardstikke bedankt!"

  Esther (25 jaar)

 • "Een hoop kilo's minder en een hoop blikken van mannen..."

  "Hoi Oscar, ik heb je boek binnen, ik heb hem besteld. Ik ben geen 18 meer en iedereen wil er leuk uitzien en een beetje in shape blijven. Ik merkte dat mijn zelfvertrouwen naar beneden ging in de loop van de jaren, dus ik dacht: ik ga je boek bestellen.

  Dus na een hoop kilo's minder en een hoop blikken van de mannen later heb ik niet alleen m'n zelfvertrouwen maar ook echt m'n figuur weer helemaal terug. En daar ben ik zo ontzettend blij mee! Dus ik wil echt bedanken, oprecht. Ik en er blij mee! Dankjewel. "

  Lieselotte (34 jaar)

Wat Nicolette van Dam van mijn boek vindt

nicolette-tweet

4 Tijdelijk Gratis Digitale Bonussen:

Digitale bonus 1: Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips

In de bonus krijg je alle schema’s om op de juiste manier mijn afslankmethode toe te passen. Je hoeft dus zelf geen schema’s te maken.

Ook bespreken we enkele handige boodschappentips. Alle ebooks kan je ook lezen op je smartphone of tablet, dus je kunt deze pagina openen en zo naar de supermarkt lopen om de producten te kopen.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Digitale bonus 2: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam

De meeste diëten zijn ronduit waardeloos. Ze geven je tijdelijke resultaten. Dit komt doordat een dieet per definitie tijdelijk is en dat geeft dus ook tijdelijke resultaten.

Consequentie is dat je nooit je streefgewicht zal bereiken. Met deze 13 richtlijnen creëer je een slank en gezond lichaam en met blijvend resultaat. Je kunt dus ook eindelijk afrekenen met het jojo-effect.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Digitale bonus 3: 10 Gezonde Toetjes

In de Afslank Receptenbijbel staan al enkele toetjes, maar in deze bonus geef ik je nog een aantal gezonde, maar toch zeer lekkere desserts.

Per recept zie je ook het aantal calorieën, de voedingswaarde en enkele menusuggesties voor variatie.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Digitale bonus 4: 84 Gezonde Tussendoortjes

Heb je zin in tussendoortjes, maar weet je niet wat wel en niet zorgt voor vetverbranding?

In de bonus vind je 84 heerlijke tussendoortjes met ingrediënten die je slank maken en slank houden. Ook krijg je vele variatietips.

Normale prijs €20

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma

In dit programma krijg je zeer waardevolle video’s met tips om nog sneller af te vallen, oefeningen en nog veel meer.

Als jij er alles voor overhebt om voorgoed dat fitte en strakke lichaam te krijgen, is dit een bonus die je zeker niet kunt missen.

Gezamenlijk met het boek of ebook kun je de eerste maand van Het Ultieme Afslank Programma 100% risicovrij en GRATIS uitproberen.

Als je het programma geweldig vindt, blijf dan gewoon aangemeld. Voor twaalf maanden krijg je dan nieuwe, waardevolle theorievideo’s die je helpen om permanent af te slanken voor slechts 19,97 euro per maand.

Als je niet OVERDONDERD bent door het programma, kun je je direct afmelden via het zeer eenvoudige afmeldformulier (of stuur mij een mailtje).

Normale prijs €19,97

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Samenvattend

Afslank Receptenbijbel

De beste recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Normale prijs €50


Tijdelijke Actieprijs:

Digitale editie 27,-

Fysieke + digitale editie 37,-

5 Tijdelijk Gratis Digitale Bonussen

 • Bonus 1: Dag- en Weekmenu's + Boodschappentips
 • Bonus 2: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam
 • Bonus 3: 10 Gezonde Toetjes
 • Bonus 4: 84 Gezonde Tussendoortjes
 • Bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma (video)

Normale prijs €70


Tijdelijke Actieprijs: GRATIS

Totaal
Digitale editie: 27,- Fysieke + digitale editie: 37,-

Mijn man en ik zijn 4 kilo afgevallen in de eerste twee weken met je recepten. Ik heb weer veerkracht in het leven!

- Sophie, regio Amsterdam

Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed.

- Annelot

kies nu hieronder je pakket om direct
te beginnen met de Afslank Receptenbijbel
 
Digitaal
27,-
 • Afslank Receptenbijbel
  (direct downloadbaar in PDF formaat)
 • Digitale bonus 1: Dag- en Weekmenus + Boodschappentips
 • Digitale bonus 2: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam
 • Digitale bonus 3: 10 Gezonde Toetjes
 • Digitale bonus 4: 84 Gezonde Tussendoortjes
 • Digitale bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma (video)
 • Geen fysiek boek


P.S. Onthoud dat het probleem niet vanzelf weggaat… je moet er iets aan doen. Als je niet de beslissing maakt om in actie te komen, zal je gewicht hetzelfde blijven… voor altijd!

Neem nu een moment om je voor te stellen hoe het voelt…

 • Als je afvalt terwijl je nog steeds zoetigheid en vetten kunt nuttigen

 • Als je de frustratie van al die waardeloze diëten achter je kunt laten

 • Als het je wél lukt om die laatste paar kilo’s er af te krijgen

 • Als je nooit meer hoeft te jojoën of honger hoeft te lijden zoals bij een dieet

 • Als binnenkort mensen versteld staan van jouw slanke lichaam

 • Als je een goed voorbeeld kan zijn voor je kinderen (die ook mee kunnen genieten van de recepten!)

En nog belangrijker… stel je voor dat je NOOIT meer ontevreden hoeft te zijn over je lichaam… gewoon omdat je wél dat fitte en strakke lichaam hebt!

Je zult verbaasd zijn over hoe snel je je overtollige kilo’s kunt kwijtraken!

Maar wat nodig is voor verandering, is dat je NU de eerste stap zet om de verandering in werking te zetten…

Garanties Afslank Receptenbijbel

Niet goed, Geld terug

Ik ben ervan overtuigd dat je met dit receptenboek al je afslankdoelen gaat behalen. Het zal je lichaam transformeren in een vetverbrandingsmachine. Ik ben er zelfs zo erg van overtuigd dat je dit boek of ebook volledig RISICOVRIJ kunt proberen. Als je het boek of ebook leest en je bent niet overweldigd om welke reden dan ook, stuur mij dan een mailtje en je krijgt DIRECT het complete bedrag teruggestort!

60 Dagen Uitproberen

Als je het boek of ebook waardevol vindt, houd je het. Als je niet tevreden bent, om welke reden dan ook, laat mij dat dan weten binnen de 60 dagen en ik stort direct je geld terug op je rekening. Geen vragen, geen moeilijkheden. Gewoon je geld terug tot op de laatste cent.

Ebook Binnen 1 Minuut Downloaden

Als je hier beneden op de 'Voeg toe aan winkelwagen' link klikt, ga je naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen. Na betaling kun je direct het gehele pakket downloaden naar je computer. Ik wil je graag helpen om eindelijk af te rekenen met die overtollige kilo's!

afslank-receptenbijbel-cover

Ja Oscar, Ik Wil Gebruikmaken Van Het Aanbod En Ontvang Direct Toegang Tot De afslank
Receptenbijbel En Alle Extra’s!

Snel overtollig vet verbranden zonder te jojoën of honger te lijden

Overheerlijke en makkelijk te maken recepten, zodat je kunt blijven genieten terwijl je afslankt

Overheerlijke en makkelijk te maken recepten, zodat je kunt blijven genieten terwijl je afslankt

kies nu hieronder je pakket om direct
te beginnen met de Afslank Receptenbijbel

 
Digitaal
27,-
 • Afslank Receptenbijbel
  (direct downloadbaar in PDF formaat)
 • Digitale bonus 1: Dag- en Weekmenus + Boodschappentips
 • Digitale bonus 2: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam
 • Digitale bonus 3: 10 Gezonde Toetjes
 • Digitale bonus 4: 84 Gezonde Tussendoortjes
 • Digitale bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma (video)
 • Geen fysiek boek