Regelmatig betrap ik mensen erop dat ze op illegale wijze de Strakke Buik Bijbel in pdf gratis hebben geprobeerd te downloaden. Op die manier willen ze voorkomen dat ze het aankoop bedrag van mijn eBoek moeten betalen.

Maar wat ze niet inzien is dat ze het risico lopen op allerlei ongevraagde reclame en malware op hun computer.

Wat is het risico van het gratis downloaden van de Strakke Buik Bijbel?

Het risico is dat je onbekende programma’s en bestanden downloadt die computervirussen en spyware bevatten.

Websites die de Strakke Buik Bijbel gratis aanbieden om te downloaden, bevatten vaak virussen en malware.

Deze programma‚Äôs openen de ‚Äėachterdeur‚Äô van je computer zodat anderen toegang hebben tot jouw computer zonder jouw medeweten.

Daarnaast is het een strafbaar feit om de Strakke Buik Bijbel gratis in pdf te downloaden.

Het is illegaal om eBoeken te downloaden zonder daarvoor te betalen, omdat dit mij als auteur berooft van de inkomsten. Ik heb hard gewerkt om de Strakke Buik Bijbel te schrijven en gepubliceerd te krijgen, en het downloaden van eBoeken zonder daarvoor te betalen komt neer op stelen.

Maar het is niet mijn intentie om met het vingertje te gaan wijzen dat je het eBoek geprobeerd hebt gratis te downloaden. In plaats daarvan wil ik je graag tegemoet komen.

Als alternatief voor het op illegale wijze downloaden van de Strakke Buik Bijbel, bied ik je een exclusieve korting aan.

Op die manier kun je er zeker van zijn dat je een virusvrij bestand naar je computer krijgt toegestuurd, die bovendien op legale wijze is gekocht.

Een ander belangrijk voordeel is dat je automatisch recht hebt op mijn 60-dagen garantie. Dat wil zeggen dat mocht de Strakke Buik Bijbel je toch niet bevallen, het aankoopbedrag zonder vragen of gedoe wordt teruggegeven. Dat kan je zien als een 100% garantie.

Op die manier stel ik zowel jou als mijzelf tevreden.

Wil je de Strakke Buik Bijbel op legale wijze verkrijgen mét exclusieve korting?

[list icon=”arrow-circle-right” icon_color=”#00B200″]

[/list]