In mijn mailbox krijg ik geregeld mails binnen van klanten die over mijn boek de Afslank Receptenbijbel gaan.

In de meeste gevallen gaat om klanten die hun succesverhaal met afvallen willen delen, maar ook weleens vragen.

De meeste opmerkelijke zijn die van mensen die de Afslank Receptenbijbel tweedehands op marktplaats hebben gekocht. Ze hopen de herziende editie van de Afslank Receptenbijbel te krijgen, maar komen in vrijwel alle gevallen bedrogen uit.

Men denkt in eerste instantie goedkoper uit te zijn door de Afslank Receptenbijbel tweedehands via marktplaats te kopen, maar dit blijkt vaak niet het geval te zijn.

Je zou het dus oplichting kunnen noemen. Mensen waren hun geld kwijt en geen van allen kregen ze het juiste boek toegestuurd. Eén klant vertelde me zelfs dat hij een compleet ander kookboek had gekregen. Op dat soort risico’s staat niemand te wachten.

De Afslank Receptenbijbel Tweedehands op marktplaats kopen blijkt dus niet zo’n goed idee te zijn. En zelfs als je de juiste versie van de Afslank Receptenbijbel, weliswaar tweedehands, via marktplaats toegestuurd zou krijgen, dan zitten er enkele nadelen aan.

Ten eerste is het vaak onduidelijk hoelang je zult moeten wachten voordat je het ontvangt. De kans is ook groot dat jij de verzendkosten zult moeten betalen.

Een groter nadeel aan het tweedehands kopen van de receptenbijbel op marktplaats, is dat de boeken vaak in slechte staat zijn.

Alhoewel de inhoud natuurlijk hetzelfde blijft, weet ik vanuit ervaring dat tweedehands receptenboeken toch wat minder fijn lezen door alle kookvlekken en plakband van losse pagina’s.

Toch is er nog een groter nadeel aan de Afslank Receptenbijbel Tweedehands op marktplaats kopen.

Je hebt hierdoor namelijk geen recht meer op de unieke 60 dagen garantie. Ik sta namelijk zo achter mijn boek dat ik iedereen welke niet tevreden is een ‘’niet goed geld terug’’ garantie durf te geven.

Heb je het idee niet de juiste resultaten te behalen? Dan krijg je gewoon je geld terug. Als je het boek tweedehands koopt kan dat echter niet.

Mocht jij ook overwogen hebben om mijn boek tweedehands te kopen, dan snap ik de gedachte erachter best. Iedereen wil namelijk besparen. Toch valt er in dat geval weinig te besparen, aangezien je het boek vaak helemaal niet ontvangt.

Daarnaast kun je beter besparen op junkfood en frisdrank, aangezien dat je niks oplevert. In de Afslank Receptenbijbel leer je wat gezonde én goedkope alternatieven zijn.

Om je een handje te helpen heb ik een leuke aanbieding, speciaal voor jou..

Als je de Afslank Receptenbijbel bij mij bestelt krijg je 10 euro korting, inclusief een garantie van 60-dagen. Dit is een tegemoetkoming voor iedereen die het niet al te breed heeft, omdat ik vind dat iedereen het recht heeft op een gezond receptenboek.

Als je het boek vandaag bij mij bestelt dan geef ik je 10 euro korting. Dit kun je vergelijken met het prijsverschil als je de afslank receptenbijbel tweedehands via marktplaats koopt.

Alleen weet je dan zeker dat je boek in nieuwe staat is en dat je recht hebt op een 100% garantie.

Bedenk dat de keuze om gezonder door het leven te gaan in jouw handen ligt.

Maak daarom de juiste keuze hier: 

[list icon=”arrow-circle-right” icon_color=”#00B200″]

[/list]