5 HARDNEKKIGE MYTHES ROND SMOOTHIES DRINKEN EN OF JE ER SUCCESVOL MEE KUNT AFSLANKEN

Er zijn een reeks misverstanden rond smoothies drinken…
 • Mythe #1: in smoothies zit veel suiker, dus moet je ze niet drinken want daar wordt je dik van. Dit is onzin zolang je rustig je smoothie drinkt en niet bij wijze van spreken 5 bananen in de blender doet.
 • Mythe #2: smoothies zijn niet gezond, omdat je de vezels kapot maakt. Ook niet waar, want vezels zijn zo goed als te klein om kapot gemaakt te worden door een blender.
 • Mythe #3: smoothies maken kost veel tijd. Onwaar, want met wat slimme trucjes is het een kwestie van 5 minuten.
 • Mythe #4: je moet kauwen op voedsel in plaats van het te drinken, anders wordt het slecht verteerd en verzadigd het niet. Gedeeltelijk waar, maar zijn er hele simpele oplossingen hiervoor. Deze oplossingen maakt zelfs iedere smoothie nog lekkerder.
 • Myhte #5: je kunt niet afvallen met smoothies! Ook dit is onzin. Waarom? Door smoothies te drinken onderdruk je je hongergevoel. Weg met de ongezonde cravings!
Al deze mythes kun je dus in de prullenbak gooien. Lees verder en ontdek ik precies hoe je op een succesvolle manier kunt afslanken met smoothies, meer energie krijgt en een betere gezondheid krijgt.

VAN: OSCAR HELM

Beste bezoeker,

Lukt het niet om af te vallen? Of ben je misschien altijd moe?

Dan ben je niet de enige. Mijn mailbox stroomt geregeld vol met deze twee veel voorkomende problemen. 

Onderhand weten we allemaal dat diëten niet werkt en je er beter zo ver mogelijk vandaan kunt blijven.

Je mag geen lekkere dingen meer eten, het is niet vol te houden, het is te streng en ga zo maar door. Het is in ieder geval verre van leuk.

Daar bovenop zijn de meeste diëten ook erg ongezond…

Lees dit artikel aandachtig verder en ontdek wat de beste en makkelijkste oplossing is.

HOE ZOU HET VOELEN OM JE DROOMLICHAAM TE HEBBEN?

Wil jij ook het volgende zien als je in de spiegel kijkt:
 • Een strakke en platte buik…
 • Een gladde huid…
 • Een gezonde en energieke uitstraling…
 • Nooit meer moe zijn!
Dit is allemaal mogelijk en zonder dat het je veel geld, tijd of moeite kost. Het geheim is een leuk dieet dat ook nog eens makkelijk vol te houden is… en waarbij je je niet hoeft te ontzeggen van je favoriete voedsel…

EEN LEUK DIEET… BESTAAT ZOIETS?

Ik snap dat jij al dat diëten en die afslankmethodes wel een beetje zat bent onderhand…

Iedere keer moet je je maar weer houden aan een aantal (strenge) regels, zonder dat je überhaupt weet of het resultaat oplevert.

In plaats van te kiezen uit een hele rij heerlijke recepten, heb jij kopzorgen over wat je nou eigenlijk mag eten. Het vervelende is ook dat je zoveel voedingsmiddelen niet mag eten, dat je er compleet ontmoedigd van wordt.

Jij wilt gewoon dat slanke sexy lichaam krijgen, zonder flauw of smakeloos voedsel te hoeven eten. Jij wilt iets wat ook makkelijk vol te houden is en zonder terugval…

Als dit een herkenbare situatie voor je is, heb ik de meest geschikte oplossing voor je die je in tijden zult tegenkomen op internet.

DE SNELSTE ÉN GEZONDSTE OPLOSSING

Door simpel te bereiden smoothie recepten met de juiste ingrediënten, is snel en blijvend resultaat makkelijk te behalen. Bij de standaard diëten gaan mensen al snel jojoën. Dit begint meestal na een aantal weken. De reden hiervoor is meestal dat het dieet zo streng is dat het amper vol te houden is. Consequentie is dat je even snel wat kilo’s verliest in een paar weken, maar je daarna opeens volledig vol gaat proppen met voedsel waar je al die weken zo hard naar verlangde. Alle moeite en tijd die je erin had geïnvesteerd, is dan voor niets geweest! Mijn aanpak met de Smoothie Afslankbijbel is geheel anders. Het is een vernieuwde aanpak die zeer gemakkelijk is vol te houden. Het jojo-effect komt dan ook niet voor.

DE SMOOTHIE AFSLANKBIJBEL

Mijn Recepten Boek/Ebook Heb Ik De “Smoothie Afslankbijbel” Genoemd: Meer dan 100 Overheerlijke Smoothie Recepten om Snel Af te Slanken

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Een Aantal Punten Die Je Zult Vinden In Mijn Receptenboek

Meer dan 100 overheerlijke (groene) smoothie recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)

Waarom de meeste diëten mislukken en waarom mijn methode wel zorgt voor blijvend resultaat

Hoe je je smoothies nóg lekkerder en gezonder kan maken met een paar trucjes

Tijdbesparende kant-en-klare dag- en weekmenu's

Stel je favoriete smoothie samen met het 'zelfmaak plan'

En veel, veel en veel meer...

1350+ TEVREDEN KLANTEN ZIJN AL AFGEVALLEN

“Ik begon bij een gewicht van 89 kilo en weer nu 75!”

“Oscar, ik wilde je even laten weten dat ik bij een gewicht van 89 kilo begon en nu 75 weeg en ik voel me geweldig. Ik kampte met mijn gewicht sinds de geboorte van mijn laatste kind, 12 jaar geleden, en heb van alles geprobeerd. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Dit heeft echt geholpen en is zeer motiverend geweest. Bedankt!”

– Valerie

“Dit is een van de handigste e-boeken die ik over smoothies heb lezen!”

Oscar’s boek is zeer geschikt voor iedereen die gezonder wil leven. Het is een van de beste boeken die ik over smoothies heb gelezen. Oscar heeft het voor iedereen gemakkelijk gemaakt om groene smoothies in hun dieet op te nemen. Door je boek is de kwaliteit van mijn leven sterk verbeterd. Hier zijn een paar belangrijke ontwikkelingen die ik heb meegemaakt:

– Ik ben 5 kg kwijt geraakt in 5 weken!
– Ik slaap goed en ongestoord elke nacht.
– Ik heb geen opgeblazen gevoel na maaltijden.
– Ik hoef geen middagdutje te doen. Ik heb meer energie.

Ik hou mezelf onder controle en heb geen bijzondere verlangens naar zoetigheid dankzij mijn nieuwe chocolade smoothierecept (uit je boek!). Ik heb smoothies aan mijn vrienden aanbevolen! Dank je Oscar.

– Danita

“Ik hoor vaak hoe mooi mijn huid is!”

Ik was ongeveer 10 kilo te zwaar door stress en gebrek aan beweging. Ik dacht gezond te eten en dronk af en toe sappen. Echter, je waardevolle boek bracht mij op andere gedachten. Ik probeer nu tenminste 1 groene sap per dag te drinken.

Binnen korte tijd vertelden mensen mij al dat ik was afgevallen. Ik hoor ook vaak hoe mooi mijn huid is. Nu drink ik twee smoothies per dag – een met fruit en een met groenten en heb ontdekt dat ik minder honger heb.

Ik maak nu meer sappen, snack minder en hou meer vrije tijd over voor oefeningen en andere activiteiten.

Ik weet dat, zodra mijn resultaten nog beter zijn er mensen zullen vragen: “hoe heb je dat gedaan? “Weight Watchers? Atkins? South Beach? Geen van bovenstaande – Ik voel me geweldig!

Hartelijk dank voor je e-boek.

– Marta

“Mijn gewicht neemt af en mijn bloeddruk is steeds meer onder controle.”

Oscar, ik ben regelmatig naar de sportschool gegaan, maar heb weinig vooruitgang geboekt. Toen zag ik het op YouTube, kocht je e-boek over “groene smoothies” en haalde mijn blender uit de kast.

Ik blijf naar de sportschool gaan en, door smoothies in je boek te drinken, begint mijn gewicht af te nemen; mijn doel is 17 kilo te verliezen. Ik voel me beter, lichamelijk en geestelijk en mijn bloeddruk is meer onder controle (ik hoop van mijn bloeddruk medicijnen af te komen tijdens de volgende afspraak bij de huisarts).

Dankje!

– Marianne

4 TIJDELIJK GRATIS DIGITALE BONUSSEN:

Bonus 1: Smoothie Weekmenu’s

In de bonus krijg je alle schema’s om op de juiste manier mijn afslankmethode toe te passen. Je hoeft dus zelf geen schema’s te maken. Alle ebooks kan je ook lezen op je smartphone of tablet, dus je kunt deze pagina openen en zo naar de supermarkt lopen om de producten te kopen.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Bonus 2: 20 Ultra Simpele Smoothies

In dit hoofdstuk maken we het zo makkelijk mogelijk, met de meest simpele gezonde smoothies om te maken.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Bonus 3: 84 Gezonde Tussendoortjes

Heb je zin in tussendoortjes, maar weet je niet wat wel en niet zorgt voor vetverbranding? In de bonus vind je 84 heerlijke tussendoortjes met ingrediënten die je slank maken en slank houden. Ook krijg je vele variatietips.

Normale prijs €20

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Bonus 4: Het Ultieme Afslank Programma

In dit programma krijg je zeer waardevolle video’s met tips om nog sneller af te vallen, oefeningen en nog veel meer. Als jij er alles voor overhebt om voorgoed dat fitte en strakke lichaam te krijgen, is dit een bonus die je zeker niet kunt missen. Gezamenlijk met het boek of ebook kun je de eerste maand van Het Ultieme Afslank Programma 100% risicovrij en GRATIS uitproberen. Als je het programma geweldig vindt, blijf dan gewoon aangemeld. Voor twaalf maanden krijg je dan nieuwe, waardevolle theorievideo’s die je helpen om permanent af te slanken voor slechts 19,97 euro per maand. Als je niet OVERDONDERD bent door het programma, stuur mij dan een mailtje en je kunt je direct afmelden. Dat klopt, als je niet overdonderd bent, stuur mij dan een simpel mailtje en zonder irritante vragen te stellen kun je je direct afmelden.

Normale prijs €19,97

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

SAMENVATTEND

Smoothie Afslankbijbel

Verbrand snel overtollig buikvet met heerlijke en simpel te maken (groene) smoothie recepten.

Normale prijs €50

Tijdelijke Actieprijs:

Digitale editie €19,97

Fysieke + digitale editie €29,97

4 Tijdelijk Gratis Digitale Bonussen

 • Bonus 1: Smoothie weekmenu’s
 • Bonus 2: 20 ultra simpele smoothies
 • Bonus 3: 84 Gezonde tussendoortjes
 • Bonus 4: Het Ultieme Afslank Programma (video)

Normale prijs €60

Tijdelijke Actieprijs: GRATIS

Totaal
Digitale editie: € 19,97 Fysieke + digitale editie: € 29,97

Mijn man en ik zijn 4 kilo afgevallen in de eerste twee weken met je recepten. Ik heb weer veerkracht in het leven!

– Sophie, regio Amsterdam

Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed.

– Annelot

KIES NU HIERONDER JE PAKKET OM DIRECT
TE BEGINNEN MET DE SMOOTHIE AFSLANKBIJBEL
 
Digitaal
19,97
 • Smoothie Afslankbijbel
  (direct downloadbaar in PDF formaat)
 • Digitale bonus 1: Smoothie Weekmenus
 • Digitale bonus 2: 20 Ultra Simpele Smoothies
 • Digitale bonus 3: 84 Gezonde Tussendoortjes
 • Digitale bonus 4: Het Ultieme Afslank Programma (video)
 • Geen fysiek boek


P.S. Wat gaat er gebeuren als je nu niets verandert?

Denk daar eens over na, voor een moment. Waar zal je zijn, hoe zal je eruit zien en hoe zal je je voelen over 6 maanden als je vandaag niet aan de slag gaat met afvallen met smoothies?

Verwacht je echt dat dingen voor jou zullen veranderen? Ik dacht van niet. Het wordt tijd voor een nieuwe fase in jouw leven…

Neem nu een moment om je voor te stellen hoe het voelt…

 • Als je afvalt terwijl je nog steeds zoetigheid mag nuttigen
 • Als je je moeiheid vaarwel kan zeggen en je heerlijke energiek opstaat
 • Als je ziet dat al die overtollige kilo’s zo maar verdwijnen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen
 • Als je geen vervelende diëten meer hoeft te volgen
 • Als het je wél lukt om die laatste paar kilo’s er af te krijgen
 • Als binnenkort mensen versteld staan van jouw slanke lichaam
 • Als je een goed voorbeeld kan zijn voor je kinderen (die ook mee kunnen genieten van de recepten!)

En nog belangrijker… stel je voor dat je NOOIT meer ontevreden hoeft te zijn over je lichaam… gewoon omdat je wél dat fitte en strakke lichaam hebt!

Je zult verbaasd zijn over hoe snel je je overtollige kilo’s kunt kwijtraken!

Maar wat nodig is voor verandering, is dat je NU de eerste stap zet om de verandering in werking te zetten…

GARANTIES SMOOTHIE AFSLANKBIJBEL

Niet goed, Geld terug

Ik ben ervan overtuigd dat je met deze smoothie bijbel al je afslankdoelen gaat behalen, én je beter in je vel gaat voelen. Ik ben er zelfs zo erg van overtuigd dat je dit boek of ebook volledig RISICOVRIJ kunt proberen. Als je het boek of ebook leest en je bent niet overweldigd om welke reden dan ook, stuur mij dan een mailtje en je krijgt DIRECT het complete bedrag teruggestort!

60 Dagen Uitproberen

Als je het boek of ebook waardevol vindt, houd je het. Als je niet tevreden bent, om welke reden dan ook, laat mij dat dan weten binnen de 60 dagen en ik stort direct je geld terug op je rekening. Geen vragen, geen moeilijkheden. Gewoon je geld terug tot op de laatste cent.

Ebook Binnen 1 Minuut Downloaden

Als je hier beneden op de 'Voeg toe aan winkelwagen' link klikt, ga je naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen. Na betaling kun je direct het gehele pakket downloaden naar je computer. Ik wil je graag helpen om eindelijk af te rekenen met die overtollige kilo's!

IK WIL GEBRUIKMAKEN VAN HET AANBOD EN ONTVANG DIRECT TOEGANG TOT DE SMOOTHIE AFSLANKBIJBEL EN ALLE EXTRA’S!

Snel overtollig vet verbranden zonder te jojoën of honger te lijden

Overheerlijke en makkelijk te maken smoothie recepten inclusief kant-en-klare schema's

Afvallen op een leuke manier die makkelijk vol te houden is en blijvend resultaat geeft en waar het hele gezin van kan mee genieten

KIES NU HIERONDER JE PAKKET OM DIRECT
TE BEGINNEN MET DE SMOOTHIE AFSLANKBIJBEL

 
Digitaal
19,97
 • Smoothie Afslankbijbel
  (direct downloadbaar in PDF formaat)
 • Digitale bonus 1: Smoothie Weekmenus
 • Digitale bonus 2: 20 Ultra Simpele Smoothies
 • Digitale bonus 3: 84 Gezonde Tussendoortjes
 • Digitale bonus 4: Het Ultieme Afslank Programma (video)
 • Geen fysiek boek