Zoek je informatie over hoe je het abonnement van de Strakke Buik Bijbel kunt afmelden of opzeggen? Lees de onderstaande tekst dan aandachtig door.

Als je de Strakke Buik Bijbel besluit te bestellen dan heb je de optie voor een bonus. Dit is een aanvullende bonus in de vorm van een doorlopend abonnement (welke optioneel is en uit te schakelen is op de bestelpagina). In dit videoprogramma genaamd ‘Het Ultieme Afslank Programma’ krijg je zeer waardevolle video’s met tips om nog sneller af te vallen, oefeningen en nog veel meer.¬†

Informatie over dit waardevolle programma vind je op de verkooppagina van de Afslank Receptenbijbel onder de kop ‚ÄėHet Ultieme Afslank Programma‚Äô.

Ten tijde van het bestellen van het receptenboek de Strakke Buik Bijbel van auteur Oscar Helm, heb je de optie voor het maandelijks abonnement gekozen. Na aankoop van het boek en het lidmaatschap kreeg je direct de logingegevens van ‚ÄėHet Ultieme Afslank Programma‚Äô toegezonden naar je opgegeven e-mailadres. De eerste maand van dit programma was gratis, daarna werd deze automatisch maandelijks voortgezet (‚ā¨19,97 per maand). De eerste maand was een proefabonnement want je had 30 dagen de tijd om het abonnement kosteloos te be√ęindigen via het afmeldformulier.

Op de bestelpagina van de Strakke Buik Bijbel staan duidelijk bulletpoints weergegeven waarin je kan zien welke onderdelen je gaat bestellen bij het geselecteerde pakket. Indien je het lidmaatschap/abonnement als bonus hebt gekozen dan staat er ‚ÄúHet Ultieme Afslank Programma ‚Äď Geen instapkosten, daarna ‚ā¨ 19,97 per maand‚ÄĚ.¬†Hierbij staat aangegeven dat de eerste maand gratis is maar dat je daarna ‚ā¨19,97 per maand gaat betalen. Via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) is een handtekening daarbij niet meer noodzakelijk. Als je een lidmaatschap afsluit dan moet je sinds juli 2020 actief akkoord gaan door een selectievakje aan te vinken (optin). De automatische incasso‚Äôs worden verzorgd door stichting PayPro.nl.

Op de websites van Radar en Consumenten zijn berichten te vinden die gaan over het abonnement/lidmaatschap van de Strakke Buik Bijbel van Oscar Helm. Deze berichten zijn ondertussen achterhaald omdat er geen sprake meer is van tevoren aangebrachte vinkjes in checkboxen. Op de verkooppagina en bestelpagina’s zijn alleen pakket te lezen waaruit gekozen dient te worden.

Onderstaande plaatje geeft weer hoe deze tekst eruitziet op de betaalpagina. Zoals te zien valt kan je alleen het boek en abonnement kopen als de checkbox is aangevinkt.

Het is altijd mogelijk om het receptenboek de Strakke Buik Bijbel van Oscar Helm zonder abonnement te bestellen. Je klinkt daarvoor het juiste pakket aan op de verkooppagina of bestelpagina. Daar zie je de zin ‚Äėik wil het boek zonder bonussen‚Äô staan. Als je daarop klikt dan kun je het product kopen zonder abonnement.

Strakke Buik Bijbel abonnement opzeggen of afmelden?

Afmelden van ‚ÄėHet Ultieme Afslank Programma‚Äô abonnement is op ieder moment per direct opzegbaar via de mail of dit afmeldformulier.
Om het lidmaatschap stop te zetten hebben wij het referentienummer van je nodig. Dit referentienummer is je aankoopnummer en hebben wij nodig om je bestelling op te zoeken.

Het referentienummer begint met I- en heeft dan 6 of 7 cijfers. Deze vind je in de aankoopmail, factuur en in geval van een afschrift is het vermeld als ‚ÄėMachtiging ID‚Äô of ‚ÄėKenmerk Machtiging‚Äô (afhankelijk van bank). Je kunt ook in je mailbox snel zoeken op ‚Äėreferentienummer‚Äô (zonder aanhalingstekens).

Klik hier om via het afmeldformulier je Strakke Buik Bijbel lidmaatschap/abonnement op te zeggen.

Voor overige vragen kun je bij de klantenservice terecht. Middels dit contactformulier kom je met ons in contact. Onze responstijd is binnen 2 werkdagen.

5 reacties

 1. Goedemorgen klantenservice Happy Healthy, ik wil graag mijn abonnement afslank Receptenbijbel afzeggen, maar de gegevens van mijn Initi√ęle aankoop zijn niet meer bekend, vandaar dat het niet meer kan via afmeld formulier. Hierbij mijn referentie nummer: I-4984626. Mvg Sigrid

 2. Goedemorgen klantenservice Happy Healthy, Mijn naam is Sigrid Rutte Ik wil graag mijn lidmaatschap opzeggen maar de gegevens van mijn Initi√ęle aankoopdatum zijn vernietigd, vandaar dat ik hulp vraag bij mijn opzegging want via afmeldformulier gaat dit niet!
  Want kan alleen met deze gegevens. Mijn referentie nummer is. I-4984626

 3. Ik heb al een aantal keer het formulier ingevuld om mijn abonnement op te zeggen maar ik krijg maar geen ontvangstbevestiging. Graag wil ik het opzeggen. Mijn referentie nummer is
  I-5805665

 4. Goedemiddag, ik wil graag mijn abonnement opzeggen maar ik heb geen aankoopdatum. Weet alleen dat ik tot mijn grote schrik er achter ben gekomen dat ik vanaf 24 okt 2022 iedere maand 19.97 euro van mijn rekening wordt afgeschreven. Ik heb hier al die tijd geen gebruik van gemaakt. Mijn ref nr 1-5229146.

 5. Ik heb net als de vorige brieven steeds maar betaald waar ik niet om gevraagd heb , jullie zijn schandalig bezig , wat is simpeler dat gewoon te kunnen opzeggen . Als je niet weet dat je steeds hebt betaald. Dan weet je ook niet. Wanneer de 1ste x is
  Ik heb nooit zo’n idiote eet bijbel aan gevraagd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *